ale zawsze pozostaje do zainstalowania nieoficjalny rom. Na forum XDA już pracują nad stworzeniem Androida 4.4 dla Galaxy S III.
Jakiego smartfona kupić?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez georggNa forum XDA już pracują nad stworzeniem Androida 4.4 dla Galaxy S III
co do narzekania na Samsunga - każdy producent, czy to telefonów, czy to samochodów czy innego sprzętu czy softu ma coś za paznokciami. trudno tu bezwarunkowo pochwalić kogokolwiek, zawsze będzie łyżka dziegciu typu zablokowany bootloader, niewymienna bateria, brak źródeł czy brak slotu na kartę SD
Komentarz
-
-
Jak by ktoś chciał DualSim to bardzo fajna konfiguracja w niskiej cenie http://www.ibuygou.com/p-original_xi...-6076-usd.html
Jedyna wada to zakup i gwarancja"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
Dla SGS 3 już dawno są romy 4.4.2 Kit Kat. :P
Pierwszy z brzegu,a jest więcej.
Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
Że tak zaczepnie.... po kiego grzyba muchomora samsung czy inny producent, nie ważne ma rozwijać sgs 2,3 nawet 4 skoro juz jest 5 jakoś muszą nas zmusić do zakupu nowego fona jak by dało rade mieć to samo w SGS 3 co ma 5-tka to kto by to kupił za 1500zl
BTW. często nie producent nas ogranicza a sieć, całkiem niedawno trafiłem na artykuł gdzie własnie okazało sie że na Sony Z jest juz andek 4,3 ale nie w orange bo tam programści chyba śpią i w T-mobili i plus-ie juz był a na orange trzeba było czekać ze 2-3m-c więc jaka tu wina sony ????
[ Dodano: Czw 15 Maj, 14 00:07 ]
Zamieszczone przez JanuszSzDla SGS 3 już dawno są romy 4.4.2 Kit Kat.
Pierwszy z brzegu,a jest więcej.
http://forum.xda-develope...d.php?t=1815285
szczerze mówiąc nie bardzo wiem o co ta kłótnia, jak zauważyłem romy między soba się tak nie znacznie różnią że walka o to czy to 4,1 czy 4,4 to jakaś utopia, no ale.... każdy ma swoje zdanie
polecam LG NEXUS 5 tam jest czysty andek od googla i tylko od nich zależą kolejne aktualizacje
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gusiak11pytanie czy to jest ROM dal SGS 3 czy jest przystosowany żeby działał na SGS 3 ???
Zamieszczone przez gusiak11BTW. często nie producent nas ogranicza a sieć, całkiem niedawno trafiłem na artykuł gdzie własnie okazało sie że na Sony Z jest juz andek 4,3 ale nie w orange bo tam programści chyba śpią i w T-mobili i plus-ie juz był a na orange trzeba było czekać ze 2-3m-c więc jaka tu wina sony ????
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez himiSorry, że z innej bajki. Ja od kilku lat wyłącznie ze smartofonem więc nie wiem co i jak:
Żonie dzisiaj rozleciał się Sony (stary Hazel), a nie chce słyszeć o dotykowym telefonie. Nie zależy nam też koniecznie na nowym. Co polecacie w ,,klasycznych''? Może ma ktoś na sprzedaż takowy w dobrej cenie? Urządzenia ma być przede wszystkim telefonem + czasem/rzadko ma wykonać jakieś zdjęcie.O II fl kombi elegance
Komentarz
-
-
Gość
Może mi pomożecie
w firmie dostałem do wyboru 3 telefony :
1- Samsung S5
2- Sony Z2
3- HTC ONE8
Dwa ostatnie moje telefony to Samsung S3 i S4 na żadnego z nich nie narzekam.
z góry dzięki.
Komentarz
-
Zamieszczone przez ojciec_Może mi pomożecie
1- Samsung S5
2- Sony Z2
3- HTC ONE8
z góry dzięki.
Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2 i HTC One (M8) to dla wielu najważniejsze smartfony początku tego roku i przeważnie to jeden z nich zostaje uznany za ten „najlepszy” i wyznaczający standardy na najbliższe miesiące. Czy zasłużenie? Częściowo odpowiedzieliśmy na to pytanie w poświęconych im testach, ale nie rozwiewają one wszystkich wątpliwości, bo choć te trzy modele na pierwszy rzut oka są do siebie bardzo podobne, to jednak różnią się pod tyloma względami, że utrafiają w upodobania odmiennych grup odbiorców.2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez gusiak11BTW. często nie producent nas ogranicza a sieć, całkiem niedawno trafiłem na artykuł gdzie własnie okazało sie że na Sony Z jest juz andek 4,3 ale nie w orange bo tam programści chyba śpią i w T-mobili i plus-ie juz był a na orange trzeba było czekać ze 2-3m-c więc jaka tu wina sony ????
Komentarz
-
-
BADYL, No jakoś aż tak dokładnie nie śledzę ops: Tym bardziej, że mnie interesuje na chwilę obecną LG G2mini lub L90 w abonamencie z 2GB neta w sumie za 70zł (L90-179zł a G2mini-269zł)
Dla żonki będę brał około października a dla siebie chyba w styczniu więc mam nadzieję że jeszcze coś się zmieni bo póki co to oba telefony to nowość w PLAY :!:
A Ty w jaki abonament celujesz że takie ceny za słuchawkę :?:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ojciec_Może mi pomożecie
1- Samsung S5
2- Sony Z2
3- HTC ONE8
z góry dzięki.
Mam S3, którego jeszcze długo nie zamienię.
Komentarz
-
-
eaglemirek,Zamieszczone przez eaglemirekA Ty w jaki abonament celujesz że takie ceny za słuchawkę
[ Dodano: Pią 30 Maj, 14 10:06 ]
eaglemirek, widzę, że celujesz w ten sam abonament z tym, że ja zamiast 2gb netu wolę 750mb wraz z opcja 10zł na darmowe mms-y. Neta mi styknie, ale mmsy muszę mieć ponieważ lubię rozsyłać różne foty np. jak jestm na meczu czy innym wypadzie
Komentarz
-
-
eaglemirek, mam jeszcze trochę czasu...umowa kończy mnie się w październiku :wink: co do ssm-ów...mi bardziej chodzi o mms-y bo lubię wysyłać fotki np. ostatnio na meczu Lech-Pogoń wysłąłem 2x fotki do 7 kontaktów czyli 14mms-ów. Nie wspomne już jak jestem na wakacjach lub innym wypadzie bo wtedy to już idzie hurtowo :P
Komentarz
-
-
BADYL, Mając neta możesz wysyłać na maila lub tak jak pisałem skorzystać z WhatsApp. Też możesz pisać, wysyłać zdjęcia czy wiadomości głosowe, jest tylko jedno ale, te osoby niestety też muszą mieć zainstalowaną tę apkę. No ale jeśli często z nimi sms/mms-ujesz to się można dogadać. Nic nie kosztuje a fajna sprawa. Ja tam wolę podyktować wiadomość niż stukać po ekranie i szukać okularów :!: :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BADYLeaglemirek, mam jeszcze trochę czasu...umowa kończy mnie się w październiku :wink: co do ssm-ów...mi bardziej chodzi o mms-y bo lubię wysyłać fotki np. ostatnio na meczu Lech-Pogoń wysłąłem 2x fotki do 7 kontaktów czyli 14mms-ów. Nie wspomne już jak jestem na wakacjach lub innym wypadzie bo wtedy to już idzie hurtowo :P
Po wypowiedzeniu zadzwoni do Ciebie konsultant i teraz są dwie drogi. Albo od razu Ci zaproponuję dobrą ofertę (tak było z moją siostrą), albo będziesz musiał się z nimi jeszcze potargować i czekać na drugi telefon już z rozsądną ofertą (ja i moja dziewczyna)
Wszyscy mamy w play'u numery, już piszę o co możesz walczyć.
34,90 zł/msc BRUTTO
- Nielimitowane rozmowy do wszystkich sieci komórkowych w kraju
- Nielimitowane smsy/mmsy do wszystkich sieci komórkowych w kraju
- 750 mb internetu w tym LTE
- 12 msc umowa
44,90 zł/msc BRUTTO
- 2000 mb internetu w tym LTE
- 12 msc umowa
Jakbyś miał pytania to pisz, odpowiem chętnie co i jak.Tempo!! I tak cały tydzień, życie idzie jak na spidzie!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Pixon34,90 zł/msc BRUTTO
- 750 mb internetu w tym LTE
- 12 msc umowa
Ale dzisiaj podziękował bym Play`owi i przeszedł do RedBullMobile (zasięg Play = Plus)
za 29zł:
- Nielimitowane rozmowy na stacjonarne
- 2000 mb internetu
- umowa na miesiąc :lol: (w sensie z miesięcznym wypowiedzeniem)
Komentarz
-
Komentarz